Věda se zde spojuje s duchovnem

Z korepondence internetové konference o očkování (Rozalio.cz)

02.10.2010 10:43

Dobrý den,

 

také jsme byli na odběrech krve a dceři zjistili poruchu protilátkové imunity, kontrolní odběr po měsíci byl o něco lepší a lékařka nám řekla, že pan doktor jede podle tabulek. Každé dítě však není tabulkové, jak nám sdělila, tak na co ty tabulky mají. Nemyslí si, že porucha protil. imunity by byla něco závažného a není to prý důvod pro neočkování. O očkování se však nezmínila ani se mi na to nezeptala, jak jsem se rozhodla dál, tak jsem mlčela a budu to řešit až v září. Paní doktorka je však k našemu neočkování vstřícná, tak jsem na druhé straně moc ráda. Dceři budou v říjnu 2 roky, očkování nemá žádné a ani mít nebude.

 

Na tu poruchu protilátkové imunity jsem se ptala a prý to není důvod ani pro odklad očkování a jediné, co můžu udělat je nechat dceři vyšetřit buněčnou imunitu (odběr krve) a pokud tam se něco najde, tak nárok na odklad může být dlouhodobý.  Porucha buněčné imunity má své kořeny a člověk se musí jen dopátrat v čem a dát si to do souvislosti. Ze strany mojí maminky mám já i sestra mutaci genu. Mamce to zjistili až v důchodu, tzn., že to nemusela mít celý život.

 

Sledujeme 2 roky program Spektrum na satelitu pořad Země krásná neznámá 13.35, kde dnes dávali o zničujících následcích pesticidů a herbicidů na lidské zdraví po celé planetě, způsobujících, jak říká ortodoxní medicína civilizační choroby a neříká od čeho a proč. Když je moderní medicína tak vyspělá, že už se dostali až do DNA, tak to je nesmysl, že nemohou zjistit příčinu těchto poruch a genetických mutací. Ve skutečnosti jsou to choroby z těchto jedů, jsou tam výzkumy, výsledky občanských sdružení a nezávislé studie zdravotních laboratoří, které potvrzují spojitosti s těmito nemocemi (rakoviny, mutace genitálií, dělohy, snížení plodnosti u mužú, alzheimerova choroba, poruchy řeči – což má dnes velké množství dětí i v ČR, což potvrdil poslední výzkum atd., kdo máte zájem info je i na stránkách https://www.actioncarbone.org/index.php .

 

V každé zemi na celé planetě byla propagátorem těchto chemikálií vláda, která obhajovala zájmy chem. společností a ukrývali to vyhláškou zdravotní nezávadnosti potravinářského průmyslu, stejně jako doteď pokračují éčkama, umělými barvivy, konzervanty a ochucovadly atd. Teď vyšla pravda najevo. To je to samé jako s vakcínami, že vláda vždycky hájí zájmy jen těch, ze kterých mají sponzorské dary na jejich kampaně. Člověka stvořila příroda a ne chemický průmysl. Pak se divíme, že se vrací i nemoci, které, jak oni tvrdí se očkováním vymýtily, ale už nikdo neříká, že oslabením imunity z chemikálií si není obranný systém člověka poradit s nemocí, kterou by jinak mohl dobře a hravě zvládnout. Není zájem o prevenci.

 

To jen, abyste věděl, že nikoho nezajímá, zda má dítě zdravotní problémy, očkují se i děti s mnohem závažnějšími zdravotními problémy (astma, epilepsie apod.). A z čeho dnes ty zdravotní problémy má stále více mladších lidí ??? Pak ať někdo říká, že očkováním chráníme zdraví našich dětí, když jim o zdraví populace vůbec nejde a pokud se objeví po vakcinaci závažné zdrav. problémy, tak pak řeknou to není očkováním, to se nedá prokázat z čeho to je a následky si pak nesou jen rodiče a děti, to je ochrana zdraví. Proto u nás žádné studie nemohou být objektivní, když vše bagatelizují a zametají pod koberec. Lékaři jsou jen nástrojem farmaceutického průmyslu a vlády.

 

 

  M T

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode