Věda se zde spojuje s duchovnem

Sloučení vědy a duchovna

11.03.2009 11:15

Tachyonová energie je cesta úplného sladění se se Vším co je. Vezměne v úvahu fakt, že vše co existuje, se nachází v Energetickém kontinuu a zdraví jednoduše znamená, být supravodičem - životní inteligenci vystupující z Tachyonové energie. Úplné a celkové sladění znamená dosažení dokonalého, zářícího zdraví a jednoty se vším, co je.

Sladění se, je pojmem dobře známým ve filozofii jógy. Jako první bylo západnímu světu představeno Parmahansa Yoganandou v roce 1920.

Naladění se jednoduše znamená schopnost organizovaného systému naladit se s a mít přístup k vybrané formě energie. Čím lepší je naše sladění s Tachyonovou energií a jejím neodmyslitelným dokonalým životním potenciálem, tím je větší naděje, že se vypracujeme na vyšší úrovně fyzického, mentálního a emocionálního řádu a vyrovnanosti. Duchovní růst je důvod, proč jsme tady - v našem těle.


Tachyon zásobuje náš systém čistým potenciálem, který se přenáší do našeho zážitku - naladění se vším co je.

Toto se přímo týká přestavby buňky, DNA, konkrétní molekuly, hormonu, žlázy nebo orgánu v našem těle a našeho celého těla – mysli – duše, jako celku.

Tachyonová energie je klíčovým prvkem, který každému bez ohledu na jeho stupeň duchovního uvědomění nebo minulosti umožňuje sladění se s univerzální životní silou a neodmyslitelnou dokonalou inteligencí “Energii nulového bodu”. Tachyonová energie tedy zjednodušuje růst a vývoj se vším co je.


Největší rozdíl mezi Tachyonovou energií a jinými formami jemné energie je ten, že účinky Tachyonové energie jsou neomezené. Samozřejmě, že výsledky dosažené Tachyonovou energií jsou přímo ovlivněny našim tělem – mysli – duši, jako celkem. Jak dramatických, proměňujících a hlubokých výsledků dosáhneme, záleží na naši vůli se změnit a na naši připravenosti dosáhnout vyššího stupně řádu. Přes Tachyonovou energii nedosáhneme ničeho násilím. Toto je velká výhoda, protože se tak snižuje možnost nechtěných vedlejších účinků.

Proto můžeme upřímně říct, že Tachyonová energie je něco zcela jiného a nemůže být srovnávána s žádnou jinou formou energetické medicíny nebo jemnohmotných energetických zesilovačů. Tachyon přestavuje celé tělo – mysl – ducha, jako celek na vyšší úrovně řádu a vyrovnanosti. Je to zdrojová energie, která spojuje nás všechny.

V roce 1990 vyvinul David Wagner Tachyonizační proces. Tento patentovatelný proces přeměňuje přírodní materiály na sub-molekulární úrovni na trvalé Tachyonové antény. S tímto pokrokem byl proces naladění katapultovaný na novou úroveň. Všichni, bez ohledu na minulost teď mají příležitost uvést do rovnováhy téměř každý přirozený proces.

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode