Věda se zde spojuje s duchovnem

Moje Korespondence s Ředitelem Ostravské ČT 9-10.3. 2012

01.04.2012 20:58

Moje Korespondence s Ředitelem Ostravské ČT  9-10.3. 2012
 

Lukáš Sehnal
Jako koncesionář vyjadřuji hlubokou nespokojenost s válečnou propagandou válečného konfliktu v Libyi a i v dalších napadnutých zemích. NATO zde napadá svobodné státy a vy vše překrucujete, vnucujete lidem, že jsou to nebezpečné režimy, a to i takové, které za svou existenci nikdy nikoho nenapadly.
Dost lidi podceňujete, většině myslících lidí je jasné, že stejně jako údajné Saddámovo atomové zbrojení, jsou i ostatní konflikty postavené na lžích a manipulaci.
Skončete s válečnou propagandou ! Stále znova a znova porušujete svým vysíláním (např. zde: https://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/138303-az-padne-syrta-bude-libye-osvobozena/) zákon §407 o podněcování útočné války, viz zde:
https://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni-zakonik/cast2h13d2.aspx

Stejně tak porušujete zákon o ČT a Kodex ČT

Podívejte se na videa např. tady:
https://nwoo.org/view.php?nazevclanku=ceska-televize-stale-vysila-valecnou-propagandu-o-libyi&cisloclanku=2011100040

Přemýšlíte někdy nad tím, jak by vám bylo, kdyby se tohle stalo vám, vašim dětem, vašim blízkým?

Úplně opomíjíte fakt, že NATO je vyvolavatel konfliktu a umírají i mučí se zde nevinní civilisté, ženy a děti.
Vyzývám vás a žádám : Skončete propagovat válku a směřovat vědomí mas k souhlasu s těmito vraždami NATO, EU a USA.
Koncesionář Lukáš Sehnal, Frenštát pod Radhoštěm

Odpověď:

Pane koncesionáři, válka v Libyi už skončila.
Alespoň podle zpráv, i když tam asi mají jiné problémy.
ir


No to je ale právě ono, nemluví se v čt ani o tom, jaké problémy po válce nastaly, kdo za to může a co je cílem těchto válek a změn - převzít moc nad jednotlivou zemí uzavřít do ekonomických vězení a vzít si ji.. Tyto války jsou prostě jen za účelem rozpínání Americké říše a říše EU. Včt se prostě o některých věcech mlčí a přestaňte dělat mrtvé brouky, protože bychom se měli sebrat a jako první napochodovat do ČT, převzít ji do rukou lidu a podávat skutečně pravdivé informace a hlavně všechny.


Odpověď:

Díky za názor. Dovolil bych si upozornit, že nejsme jediné médium, které podává o událostech ve světě informace. Pokud se díváte pravidelně na Události, mionulý týden tam byly poměrně detailní informace o situaci v Libyi.
IR


Nejste sice jediné médium které podává informace, jenže jste jediné médium, kterému jsem nucen ze zákona za ty informace s obrazem platit moje peníze. Takže za ty své peníze žádám objektivní informace proto právě po Vás. Informace, které mi na obrazovce velmi schází. Nabývám dojmu, a to nikoliv zdaleka sám, že Čt je pod silným politickým a korporativně-ekonomickým tlakem, aby zveřejňovala jen něco a jen některým způsobem. Například aktuální ukázková revoluce v uplynulých letech na Islandu v Čt prostě je naprosto ignorována. Je to model, podle kterého by se dalo pracovat s těmi lumpy i u nás. Kde jsou od vás informace, které by lidu pomohly v realizaci podobné revoluce?
Informace o tom, jak je Libye pomalu likvidována jak se EU a USA podařilo zničit jeden z transparentních demokratických systémů a uvrhnout tento mírumilovný lid do otroctví, následky těchto ohavných zločinů v zemi, která nikdy nikomu neublížila - ty mně opravdu nezajímají. Zajímá mně aktuální dění a stav například zmíněného Islandu. Jak se tam mají, jak to tam funguje, jaké změny tam byly dosaženy, jakým způsobem... Tak kde máme ty informace? Na Čt furt něco o válkách, ksakru na co? Požaduju kvalitní informace a ne ten hnus, který je umělým módním trendem. Platíme Vás tak něco udělejte, udělejte pořad o lidech a jejich možnostech, ukázkách příkladných revolucí, příkladných demokratických systémů, jako například byl ten v Libyi. Máte vůbec ponětí o tom, jaký demokratický systém byl ten libyjský, než jsme je začali hanebně okupovat? Celý národ by uvítal objektivní pořad, který dá návod jak ty hajzly zlodějské vypudit z jejich nor a od koryt v Evropském a Českém parlamentu. Byl by to nejsledovanější trhák v dějinách ČT. Netrpím žádnou depresí, ani paranoiou, ale ČT je pod silnou nenápadnou cenzurou a to se mi nelíbí, stejně jako se to nelíbí dalším milionům lidí, kteří se probírají z iluze svobody. Díky tomuto zapínám televizi na ČT 2 v 18:45 a v 19:00 zase přístroj vypínám.
Nesnažte se mi prosím tvrdit, že informace jsou všechny a že je vše OK, neptám se Vás na nic, vyjadřuji akorát hlasitě své pochyby o serióznosti vašeho zaměstnavatele, kterého zuby nechty bráníte. Vedení Čt je stejně zkorumpované jako i celá vláda, vím to, a nesnažte se mi říct opak. Ale ani nejbohatší a nejmocnější nezmůžou nic bez lidí, kteří provedou jejich příkazy a to jste i vy. Chci abyste se probrali i vy ze snu, který žijete, snesli se konečně nohama na zem a koukli se na věc trochu zpatra, protože to je momentálně velmi potřeba. Díky
Lukáš Sehnal, Frenštát p.R.

Odpověď:

Jsem rád, že ve Frenštátu máte ve všem jasno.
Jelikož ČT Ostrava zahraniční zpravodajství neprodukuje, přeposílám Váš inicativní a zajímavý názor na vedení zpravodajství do Prahy.
Přeju pěkný den,
IR


Mohu poprosit o váš osobní názor na tu cenzuru Islandské revoluce r .2010? (Pokud nemáte cenzuru a jste svobodné médium se svobodným a loajálním poštovním systémem, E-mailem, určitě můžete říci jakýkoliv osobní názor, že ano?) Lidi o té revoluci prostě neví, udělejte si nezávislý průzkum a když něco někdo ví, tak jen útržkovitě Ale podstatu ví minimum lidí. Pane Racek, nevím jak to přesně funguje, ale informační agentury jsou jedněm lidem nástrojem, jak dezorientovat veřejnost. Jezdí ještě redaktoři na místo, o kterém podáváte informace a máte tyto živé přenosy na programu? Kde se poděly živé vstupy z míst kde se něco děje? Ani vy nemáte z Agentur
o tomto zprávy, toto informační embargo se týká medií více členských států v EU, musely a musí to dodržovat tisíce novinářů. Odmítám uvěřit že se o tom otevřeně mezi redaktory nemluvilo. A není tu řeč pouze o Islandu. Takže soukromý Váš názor?
A jak je možné, že Ostrava neprodukuje zpravodajství. Kdo to k čertu vymyslel? Ještě toto jim tam pošlete prosím
S pozdravem L.sehnal


Odpověď:
Neprodukujeme zahraniční zpravodajství.
Můj osobní názor na Island nemám, protože o tom nemám žádných relevatních informací. Ale rád se zorientuju.
IR


Doufám, že v takovém masmédiu jako je ČT nedělá už více lidí bez názoru. Redaktoři, lidé od zpravodajství a neumí si najít a obstarat relevantní informace ! To jste mně uzemnil, fakt. Pevně tedy doufám, že píšete toto, protože Vám hlídají e-mail, nemůžete si tedy dovolit se mnou souhlasit. Protože pokud tomu je tak, jak se domnívám, jak mi to zde předvádíte, je to horší než jsem si myslel. Zorientujte se a nechtějte ode mne, ať vám hledám prameny a zdroje informací - to už by byla trochu ostuda, nemyslíte?
Zároveň jste mi ukázal úroveň povědomí zaměstnanců České televize - informace jsou mezi zaměstnanci, však jen kusé a je pečlivě dohlíženo na to, aby nikdo nevěděl dohromady nic. Pokud někdo řekne, že se mu před očima poskládaly puzzle a přijde s TZV spikleneckou, konspirační teorií, je veřejně zesměšněn a ponížen, tak, jak se to běžně děje a tak, jak je to velmi žádoucí. Těším se, až dokážeme Vás všechny, neschopné se v dnešním elektronickém internetovém světě informovat a vyměnit za schopnější, svobodomyslnější a odvážné redaktory a publicisty, jací mají ve veřejnoprávním médiu placeném našimi vlastními prostředky, být.
Jo a ve frenštátu ve všem jasno nemáme, ale jasno máme, alespoň někteří, v tom, jak to u nás funguje a stejně jako 99% Českého národa jsme loni 17.11. po 22 letech pohřbili demokracii, svobodu slova, informací (dnes už i svobodu internetu). Pokud vy v Ostravě jasno nemáte (mimo jiné jsem zde přistěhován z OV teprve 2 roky), nedivím se, když tam, chudáci nemáte relevantní informace...

Dobrý den, pokud vůbec máte zájem obstarat si relevantní informace, máte příležitost. Jsem tak laskav, že poskytuji zdroj informací, neinformované a zubožené české televizi.

Poslal jsem mu takto odkaz na pozvánku na Hordura Torfasona :

Milí přátelé,
zveme vás na jedinečné setkání s člověkem, který byl jedním z těch, kteří # spustili politické a společenské změny na Islandu. Hordur Torfason přijíždí # po návštěvě Bratislavy 10. března do Prahy - nechme se inspirovat v této # době změn a potkejme se v sobotu!!* # # *VEZMĚME SI PŘÍKLAD Z ISLANDU!* atd…


Odpověď:
Děkuji.Na revanš posílám část naší svodky.
ir

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode