Věda se zde spojuje s duchovnem

Zrození Tachyonizace?

11.03.2009 09:08

TachyonizaceTM byla vynalezena v roce 1990


Během pátrání po volné energii vyslovila věda nejprve předpoklad – a pak nepřímo prokázala – existenci Tachyonové energie. Dnes všichni předvídáme její možnosti. Navzdory veškerým pochybnostem, éra Tachyonu začala. V roce 1966 definoval Gerald Feinberg Tachyonovou energii jako „subatomární částici rychlejší než světlo", ve snaze sjednotit pohled vědeckého světa s pojmenovanou energií, která je rychlejší než světlo. Vzdáváme díky a uznání všem vědcům, současným i minulým, kteří vytvořili základ pro tuto novou éru a připravili cestu pro revoluci Tachyonu.

Problém již netkví v dokazování existence Tachyonové energie. Spíše jde o to, jak tuto energii využít. Mnoho významných vědců v této oblasti pracuje s různými výsledky. To, čeho se tito vědci snažili a snaží dosáhnout, je přeměna Tachyonové energie na využitelnou elektrickou energii.

David Wagner, zakladatel Advanced Tachyon Technologies, měl jiný pohled na to, jaký bychom z této energie mohli mít prospěch. Jeho vize byla jasným zjištěním, že přeměna Tachyonové energie na využitelnou elektrickou energii by ve skutečnosti planetu z rostoucí krize nevyvedla, jelikož se nejedná o energetickou krizi. Jedná se o krizi vědomí.

Wagner rozpoznal, že se všechno vyvíjí z Tachyonového pole a jeho objevy v oblasti aplikované fyziky jsou přímo zodpovědné za vznik TachyonizačníhoTM procesu. Tachyonizace je proces, díky nemuž se restrukturalizují určité přírodní materiály na submolekulární úrovni, a tak jsou přeměněny na permanentní Tachyonové antény. Skloubení Wagnerovy schopnosti využít Tachyonovou energii a schopnosti vědeckého světa prokázat výsledek vyústilo v revoluci Tachyonu, která nastala již ve více než 93 zemích. Objev TachyonizaceTM umožnuje využít nekonečný potenciál energie Tachyonu způsobem, který je přínosný pro Zemi a napomáhá vývoji vědomí. 

Od objevení procesu TachyonizaceTM Wagner rozpoznal, že má odpovědnost za zvyšování celosvětového vědomí pomocí Tachyonové energie. Rozvinul semináře Quality of One™(Vertikální realitaTM), díky kterým se změnil stovkám tisícům lidí pohled na svět a způsob, jakým ho prožívají. K plnému pochopení této revoluce by bylo užitečné porozumět důležitosti Tachyonu nejprve ve vědě a kvantové fyzice a pak v holistickém léčení.

Tachyonizační proces, který byl vyvinut Davidem Wagnerem, je 100% patentovatelný; avšak po zralé úvaze bylo vyneseno rozhodnutí, nechat si na proces vlastnické právo. Wagner spekuluje o tom, že toto rozhodnutí ušetrilo miliony dolarů za patentové soudní spory. Následně to také umožňuje držet ceny zboží nejníže, jak je jen možné. 

Existuje určitý limit, do kterého se dá diskutovat o Tachyonizačním procesu, protože je tento proces v soukromém vlastnictví. Proto nebude ukojena touha každého, kdo baží po plném porozumění Tachyonizačního procesu. Ačkoli nemůžeme odhalit, jak proces Tachyonizace funguje, můžeme se podělit o to, jak nefunguje.


Tachyonizační proces:

Není frekvence, rotační manipulace nebo přenos

Není vysokofrenfekční cívková technologie

Nevyužívá zvuk

Není to radionický přístroj nebo SE5 přenos

Nepoužívá posvátnou geometrii k přenosu informací na produkty

Nevyžaduje modlitbu nebo meditaci

Není založen na fotonové energii

Nepoužívá krystaly ani orgonové technologie

Nepoužívá magnety

Je absolutně nezávislý na uživateli



Použití TachyonizovanýchTM produktů přirozeně vyúsťuje v detoxikaci, zvýšené vstřebávání dostupných vitamínů a minerálů, zvýšení energie pro fyzické aktivity, zvýšené uvědomění si jemnohmotných energií, zvýšené funkci mozku a mimořádná zlepšení výkonu sportovců a svalové obnovy. Sportovci při používání těchto produktů zaznamenají podstatné snížení únavy, tím pádem zvýšení výkonu.

Pochopení toho, jak funguje Tachyon, znamená pochopit jedno z tajemství vesmíru

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode