Věda se zde spojuje s duchovnem

Zázraky?

13.08.2009 22:26

Léčením Tachyony a Tachyonizovanými bylinami se aktivně zabývám již půldruhého roku. Můžu s potěšením konstatovat, že má účinky, pro mnoho lidí, opravdu velice připodobnitelné zázraku. O zázraky se taky jedná a to v tom nejpravějším slova smyslu.

Slovo zázrak (spojeno ze slov "za zrakem") jsme si my lidé vytvořili pro situace a zážitky, jejichž podstatu naše smysly, logika a rozum, neprohlédají a pro nedostatek informací je nechápeme. Odtud pak opodstatněné slovo zázrak. Uvažme, co zázrak byl a již není. Např. elektrický proud považovali lidé za zázrak a až poznáním, co ektrický proud znamená, význam a charakter slova zázrak u této asociace se vytratil.

Před 50. lety by považovali za zázrak mobilní telefon. Žárovka ve své době bylo něco nepochopitelného tudíž také zázrak atd atd... A tak nám zázraky vznikají, vstoupením na vědomou úroveň poznáním zase zanikají a slovo Zázrak, jako jakýsi nadpřirozený děj, ztrácí význam. Máme však plno dějů a skutečností, které lidé zvou zázraky, docela vážně i dnes. Kam se jen podíváte.
Zázraky se dějí každou miliontinu sekundy, když síla ducha udržuje vaše tělo při životě, anebo když probíhá uzdravování z nemoci. Taky při tvoření člověka v lůně matky, kdy je v nehorlivější činnosti právě ona nehmotná energetická moudrost, která dokáže utvořit ze dvou buněk a množství informací nespočetně mnoho informací a následně dokonalého člověka. Tuto moudrost lidé v hlavách nenosí. Toto jsou fakta,činy a skutky hodné slova Zázrak. A přece to zázrak je jen pro toho, kdo neprohlédá děje a síly, které zde působí.

Zde vidíme, že za slovem "Zázrak" se skrývají většinou úplně jiné významy, než mu lidé přisuzují.

Pro domorodce žijícímu od narození uprostřed Nové Guiney bude svítící obrazovka mojeho laptopu možná důvod k útěku nebo k uctívání. Je paradoxem, že jeho soužití s přírodou a planetou je nepochopitelné, téměř zázračné zase pro nás.

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode