Věda se zde spojuje s duchovnem

Zásady užívání CDS

01.02.2013 10:19

Zásady užívání CDS

(Chlordioxid Solution - Roztok oxidu chloričitého)

CDS 2000ppm řeďte 3:1 s piitnou vodou. Vlijte do 2L petlahve a dolijte doplna vodou = 2L CDS500 ppm

Řeďte venku nebo v dobře větrané místnosti, nevdechujte výpary!!!

Následně se řiďte dávkováním uvedeným v bodě 1. a 7.

 CDS je inovace MMS, kdy je v pitné vodě zachycena pouze účinná složka -  aktivní plyn oxid chloričitý (CLO2), který se při užívání MMS tvoří až v těle pacienta. Při užívání CDS však nemusíme polykat ani Kyselinu citronovou ani Chloritan sodný. Pije se zde pouze zředěný roztok – tedy voda nasycená oxidem chloričitým, jehož přirozené skupenství je plynné. Užívání je při dodržení "Zásad užívání CDS" bezpečné a to i pro malé děti.

1. Dodržujte správné ředění CDS

Platí zde zásada, že lidé, kteří začínají poprvé s CDS a mají výraznější zdravotní problémy, by měli začít s dávkováním které je poloviční min 2-4 dny a poté, pokud se neprojeví vážnější detoxikace zvýšit na dávkování plné. Vypít 1 litr naředěného CDS denně.

2. Nepoužívejte při užívání CDS nápoje a jídla obsahující kys. Citronovou a vit. C.

Kyselina citronová (Citric Acid – E300 nebo i E 330 – vitamín C) reaguje silně s Oxidem Chloričitým a snižuje tak účinnost CDS. Taktéž nezapíjet a nepoužívat nápoje, které obsahují antioxidanty.

3. Pokud se objeví jakékoliv nevolnosti

bolesti, či jiné známky detoxikace, o nichž usoudíte, že nejsou normální, bez váhání kontaktujte terapeuta Lukáše Sehnala na tel. čísle 777 64 81 94. Případně si naplánujte a dohodněte osobní konzultaci ve Frenštátě pod Radhoštěm.

4. Nadechněte se CDS

Po naředění koncentrátu CDS vodou (1:10) je velmi vhodné se výparů z NAŘEDĚNÉHO roztoku CDS nadechnout a to 2-3x denně. Pocítíte v nose mírný zápach po bazénu, což je naprosto v pořádku. Takto si můžete desinfikovat a pročišťovat dýchací ústrojí, plíce, průdušky a i nosní, lícní a čelní dutiny.

5. Nechejte vyléčit své zvířátka

Pokud vám zůstane nepoužitelná CDS, je vhodné nalít je do misky domácím miláčkům, psi i kočky se CDS naučí bez potíží pít.

CDS můžete také použít na omývání ran, vlasů (lupy), paradentózy, ústní hygieny, bércové vředy, akné, lupénky, exémů, dělat sedací koupele, omývání konečníku pro léčbu hemeroidů a všeho na co si vzpomenete. Je to maximálně šetrná, jemná desinfekce, na níž žádný patogen není schopen vytvořit si rezistenci.

6. Zavolejte terapeutovi do 14dní

V každém případě je do 14 dní nutná krátká telefonická konzultace ohledně zdravotního stavu. Kontaktujte terapeuta včas. Kontakt na terapeuta - Lukáš Sehnal, Frenštát pod Radhoštěm, Telefon 777 64 81 94, web. : https://tachyon-ostrava.webnode.cz/, E-mail : Ls.lucki@seznam.cz

 

7. Návody na léčebné postupy a ředění koncentrátu

Orální použití

Pití ředěného CDS

 Koncentrát ředit 1:15 2-4dny, poté 1:10 1 Dcl každou hodinu (plná dávka) 1 litr celkově za den. (Pokud se neobjeví vážnější pálení v krku při vážnějších onemocněních možno ředit 1:8 i 1:5 opět 1litr/den – zde musíme dávat pozor na pálení v trávicím systému. Pokud se objeví, ihned snižte koncentraci)

Protokol 1) Vypít do večera 1 litr ředěné CDS zředěné pro pití 1:15

Protokol 2) Vypít do večera 1 l CDS zředěné pro pití 1:10

Protokol 3) Vypít do večera 1,5 l CDS zředěné pro pití 1:8

Výplach ústní dutiny a mytí zubů

Použít koncentraci 1:2, 1:4

 

Výplachy tlustého střeva

Koncentrát zředěný 1:2 i 1:4, 1:6

 

Plynové koupele

Vlézt do velkého igelitového pytle, kde na dno vylijeme 0,5 l neředěného koncentrátu  Setrvat podle možností i 20 Min. Pytel u krku utěsnit, hlavu necháme venku.

8. Skladování CDS

CDS koncentrát který dostanete, vydrží i několik měsíců v nezměněné koncentraci, pokud jej uložíte do temna a chladu. Ideální je použít tmavou uzavíratelnou láhev a uložit do ledničky. CDS, kterou zředíme 1:10, vydrží s mírně klesající koncentrací 1. den.  Platí zde pravidlo, že čím vyšší koncentrace, čím větší temno a chlad, tím jsou ztráty oxidu chloričitého z vody menší.

Recept pro labužníky, kterým CDS nechutná popř. pro děti (recepty na plné dávkování na 1 hodinu)

1 dcl ananasového, černorybízového, jablečného popř. jiného džusu bez antioxidantů,E330 a bez E300 (kyseliny citronové), 10 ml CDS koncentrátu. Poté užijeme jako 1 dávku na 1 hodinu.

P.S.

Pokud budete mít vlastní skvělý recept, budu vám velmi vděčný, když mi pošlete svůj nápad do Mailu. Předem děkuji.

Ostatní informace

Účinná látka CDS je stejně jako u MMS Chlordioxid (Oxid chloričitý).

Je to látka, která se začne vyvíjet smícháním dvou složek (chloritan sodný a kyselina citronová popř. jiná např kys. solná). V roztoku CDS, který držíte v ruce je Oxid chloričitý rozpuštěný v pitné vodě. Oxid chloričitý je používaný již přes sto let ve zdravotnictví.  Jim Humble je zřejmě ovšem prvním koho napadlo ho použít uvnitř lidského těla.

 

Oxid chloričitý selektivně ničí vždy jen a pouze patogenní mikroorganismy (parazity, bakterie a viry) neboť  ty jsou kyselé povahy narozdíl od zdravých lidských buněk a tkání, které jsou zásadité. Tím rozváže ruce imunitnímu systému, který pak může opět dělat svou práci. Samotný chlordioxid se rozloží na běžné látky, které tělo vyloučí nebo může dále využít.

 

Jednoduché, geniální a nesmírně účinné. CDS není "lék" ale zcela normálně fungující chemická látka, proti níž patogeny nemohou vyvinout odolnost, jako v případě antibiotik.  Jim V. Humble vše dopodrobna vysvětluje ve své knize, která vyšla také v ČR a SR.

 

Návod na výrobu CDS - https://www.ulozto.cz/xLjYuct/vyroba-cds-chlorine-dioxide-solution-mms-mp4

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode