Věda se zde spojuje s duchovnem

Tachyon a zvířata

11.03.2009 19:47
Všechny energetické bloky u zvířat se objevují z vnějšího zdroje. Zvířata nemají mysl, emoce ani svobodnou vůli a nemohou si tak vytvořit a udržet bloky v jejich energetických polích. Mohou však s lidmi soucítit a vyladit se na jejich systém. Dobrou zprávou je, že při zásobování Tachyonem se většina zvířat velmi rychle zotaví.

Láska a oddanost našich domácích mazlíčků je jejich opravdový dar pro nás. Oni nás bezmezně milují a vnáší neuvěřitelné množství radosti do našich životů.

Vědomí a energetický obal zvířat je odlišný od lidí. Zvířata žijí instinktem zatímco lidé používají jejich mysl. Blokády v energetickém kontinuu u zvířat jsou způsobeny špatnou výživou s chemickými přísadami nebo jinými toxiny, antibiotiky, vakcínami, chemikáliemi z šamponů a přípravku pro odstanění blech. Energetické blokády se mohou také vyskytnout ze zneužívání a fyzického zranění. Některé studie také ukazují, že naše domácí zvířata absorbují náš stress, depresi a hněv, což může způsobit změnu v jejich energetickém systému.

Všechny energetické bloky u zvířat se objevují z vnějšího zdroje. Zvířata nemají mysl, emoce ani svobodnou vůli a nemohou si tak vytvořit a udržet bloky v jejich energetických polích. Mohou však s lidmi soucítit a vyladit se na jejich systém. Dobrou zprávou je, že při zásobování Tachyonem se většina zvířat velmi rychle zotaví.

Použijeme Tiffany jako příklad. Byla maskotem Tachyonu. Přicházela do kanceláře každý den po dobu 10 let. Každý, kdo navštívil naši kancelář od roku 1993 do roku 2003 si ji bude pamatovat. Její náplní bylo přivítat každého klienta, který nás navštívil, vodila klienty na jejich terapiie a také navštěvovala semináře. Můžeme říct, že milovala Tachyon. Nosila na sobě Tachyonizovaný™ obojek, pila Tachyonizovanou™ vodu a spala na Tachyonizované™ podložce. Pokud byla zraněná nebo nemocná, vyžadovala další Tachyonizované™ nástroje. Ke konci jejich 16 let sesbírala všechny Silica Disky, které byly umístěny pod květináči a seřadila si je pod sebe a dělala tak terapii sama sobě.

Paulette byla velká 9 letá zlatá labradorka. Jednoho dne vážně onemocněla a majitelka ji vzala na veterinární stanici, aby zjistili co ji je. Diagnoza byla pankreatická porucha. Veterinář ji poslal domů s tím, že nebude dlouho žít. Majitelka používala Tachyon a tak pokryla Paulette s hedvábným meditačním přehozem a podala ji dávku Tachyonizované™ vody. Celý den a noc použila TLC Bars. Příští den se začala Paulette opět pohybovat. Majitelka použila také Tachyonizovanou™ podložku a pokračovala s dávkováním Tachyonizované™ vody, s meditačním přehozem a TLC Bars. Paulette žila šťastně další 3 roky.

Midnight je černý kocour, kterého zasáhlo auto. Jeho majitelka neměla peníze, aby ho mohla vzít na veterinární stanici a tak vytáhla svoje Tachyonizované™ nástroje. Našla krabici, na jejiž dno umístila Tachyonizovanou™ podložku a na všechny čtyři strany připevnila Silica Disky. Pak kocoura umístila do krabice a přikryla ho s hedvábným meditačním přehozem s naději, že to do rána přežije. Po týdnu se Midnight zotavil. Je zdravý a šťastný a drží se dál od silnice.

Jednoho dne narazil do mého okna ptáček a spadl na podlahu. Když jsem se šla na něj podívat, byl úplně osláblý, oči měl zavřené a vypadal, že je mrtvý. Položila jsem několik Silica Disků do krabice od bot, vystlala ji měkkou látkou, položila ptáčka dovnitř a přikryla ho jemnou látkou. Krabici jsem umístila vysoko, aby na ni nedosáhlo žádné zvíře. Po několika hodinách jsem zjistila, že ptáček je pryč.

Toto je jen několik z mnoha příběhů o našich mazlíčcích. Tachyon je bezpečný a efektivní pro vaše zvířatka. Oni ho milují a obvykle rychle reagují.


Převzato z www.tachyon-partners.com

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode