Věda se zde spojuje s duchovnem

MMS a její relativní problém

03.06.2013 09:53

MMS asi všichni dobře znáte. Je to vynález Jima Humbla, který dokáže hubit patogeny v organizmu. Je to vynález, který dokáže přivést vyléčení i tzv. neléčitelných nemocí včetně Rakoviny a AIDS. Základem účinnosti mms je plyn, který vzniká při chemické reakci kyseliny citronové a chloritanu sodného, - oxid chloričitý(CLO2). Ten je aktivní při zabíjení patogenů v těle. Elktricita CLO2 je opačná, než má většina patogenů. Doslova vyzkratuje a umrtví veškeré patogeny, které s ionty CLO2 přijdou do styku. Tím se stává z CLO2 dokonalý likvidátor, všech cizích patogenů tzn. bakterií, virů, plísní, sporů, a některých parazitů. Aktivní složka je zde však pouze CLO2-oxid chloričitý (?)

Princip používání MMS - smícháme kapku Chloritanu sodného s kapkou 50% kyseliny citronové, necháme půl minuty až minutu zreagovat, pak dolijeme deci vody a vypijeme. V našem těle se po požití této zředěné aktivované sloučeniny vytvoří oxid chloričitý, který zabije vše, kromě zdravých lidských buněk.

Tolik souhrn oficiálně šířených informací o MMS.

Potíž je však v tom, že tato substance, kterou máme požít každou hodinu je dosti nepříjemná jak na chuť tak i na chlorový zápach. Největším problémem u braní MMS může být překyselení organismu a velká zátěž ledvin i jiných orgánů. Způsobuje to právě přeměněné sloučeniny z kyseliny citronové - citráty, kyseliny apod... které pro tělo představuje velkou zátěž a po určité době užívání MMS silně překyseluje trávicí systém a celý organismus. Z kyseliny citronové se po reakci se silnou zásadou chloritanem sodným (Ph 12!), vytvoří citráty, volný chlor a jiné těžko předvídatelné sloučeniny. Citráty jsou dráždivé sloučeniny a sodík zátěž pro ledviny a celý organizmus. Ledvináři obecně MMS mohou užívat jen velmi zřídka, protože se často se začátkem užívání MMS objevuje bolest ledvin a kolikové stavy. Kdo to se sodíkem a ledvinami zvládne déle čeká jej další nepříjemné zjištění. Po několika týdnech užívání je často prakticky nemožné s léčbou jakkoliv pokračovat kvůli nepříjemným vedlejším účinkům. Často se zvedá žaludek, užívání provází nevolnosti, nutkání na zvracení, bolesti žaludku, silné průjmy atd. překyselení doslova odstaví trávicí procesy. Takže MMS s citronkou léčí, ale užívání může být značně nepříjemné. Léčbu MMS přirovnám doslova k jízdě se zataženou ruční brzdou. Chloritan sodný, který při užívání MMS přijímáme do těla je v čisté 24,5% formě pro tělo jedovatý. I když se v podstatě vyreaguje s kyselinou v těle, je tato sodná sůl kyseliny chlorité v samostatné formě pro organismus silně toxická. Pokud by se někomu podařilo při užívání dávkování Chloritanu s kyselinou poplést, může to mít velmi vážné následky.

Proto nedoporučuji MMS na vnitřní použití.

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode