Věda se zde spojuje s duchovnem

Co jsou elektromagnetická pole (EMP) a jak ovlivňují naše biologické systémy?

11.03.2009 14:18

Objev volné energie a jejího udivujícího potenciálu začal revolučními vynálezy Nikoly Tesly (1856-1943). V roce 1931 poháněl Teslův energetický konvertor Pierce Arrow (těžké a luxusní motorové auto) na rychlost až 80 mil za hodinu, po dosti dlouhé časové úseky. Tesla vynalezl alternativu k AC generátorům. Problémy vyplývající z použití fosilních paliv mohly být vyřešeny, protože v ranných letech 1930 bylo politické a ekonomické klima vstřícné. Dotkl se Tesla opravdu Tachyonové energie? To se už asi nikdy nedozvíme.

Další pionýr ve výzkumu byl Dr. T. Henry Moray. Dr. Moray úspěšně vyvinul konvertor, který vážil pouze 28 kg o síle 50 kilowatů. Při prezentaci jeho objevu americké patentové kanceláři bylo potvrzeno, že konvertor funguje perfektně a generuje 50 kilowaty bez viditelného zdroje energie. Ale protože zdroj energie byl neviditelný a nevypátratelný, patentová žádost byla zamítnuta. Tento příběh zní neuvěřitelně omezeně a krátkozrace, ale opravdu se stal. Jako předtím Tesla, byl i Moray zastaven vlivnými politickými a ekonomickými silami.

Lidé a EMP
Lidské bytosti a všechna ostatní živá stvoření mají vlastní elektromagnetickou rovnováhu. Od našich prvních okamžiků na Zemi jsme se setkali s vnějšími EMP jako se součásti energetického kontinua. Planeta je přirozeně protkána jednoduchými EMP, která jsou propojena se sluneční aktivitou, např. slunečními erupcemi a atmosferickými jevy jako jsou blesky. Země samotná má železné jádro, vytvářející kruh elektromagnetické energie, která daleko přesahuje hranice naši atmosféry. Veškerý život na Zemi se adaptoval na toto přirozené elektromagnetické prostředí a existuje v něm miliony let.

Ale během minulého století jsme naše prostředí radikálně změnili. Nasytili jsme planetu velmi silnými EMP, která jako taková na planetě Zemi nikdy předtím nebyla. Tato umělá pole mají oproti přirozeným EMP jinou vlnovou podobu, koherenci i frekvenci a jsme pouze na začátku pochopení, jaké mají účinky na žijící biologické systémy.

Zdroj znepokojení:
Magnetická pole prostupují do biologických organismů. Pole, kterých bychom se měli nejvíce obávat jsou ta která jsou velmi silná, v blízkosti těla nebo s vysokou frekvencí.

Silná pole jsou vytvářena transformátory v elektronických zařízeních, všech motorech a drátech vedoucích vysoké napětí. V domácnostech vycházejí největší pole většinou z mikrovlnek, počítačů a televizorů. Velkým problémem mohou také být fény, hodinky a motory ledniček, jestliže se vyskytují dlouhodobě v blízkosti těla. Malá pole v blízkosti těla, která vyzařují magnetická pole a mohou způsobit problémy jsou z elektrických deček, výhřevných podestýlek a z laptopů. EMP s vysokou frekvencí jsou vyzařována přepínači světel, leteckými nebo automobilovými elektrizačními soustavami, mobilními telefony, zářivkami atd.

Výzkumy odhalují hazard se zdravím 

Bezpočet studií odhalilo zdravotní nebezpečí spojené s elektromagnetickými poli (EMP). Tato pole prostupují našim prostředím a jsou zahrnuty jako příčinný faktor nesčetného množství zdravotních poruch, včetně dětské leukemie a potratů.

Záznamy začínají průkopnickými studiemi epidemioložky Nancy Wertheimerové, Ph.D. z roku 1979 na univerzitě v Coloradu. Dr. Wertheimerová rozeznala jisté spojení mezi nízkonapěťovým elektrickým vedením v obytných oblastech a zvýšeným výskytem leukémie u dětí.

V roce 1990 americký časopis pro epidemiologii zveřejnil dvě studie zabývající se použitím elektrických deček. Bylo zaznamenáno čtyřnásobné riziko mozkového nádoru u dětí, jejichž matky během prvního trimestru těhotenství spaly pod elektrickými přikrývkami. Další studie zjistila, že u dětí, které používaly elektrické děčky, byla mnohem vyšší pravděpodobnost rozvoje rakoviny. Nálezy také ukazují, že rakovina není jediné onemocnění, které může narušit funkci imunitního systému, modifikovat mozkové vlny a být příčinou jiných závažných abnormalit v tělesném fungování a tělesné stavbě.

Výzkum sponzorovaný kalifornským Kaiserem Pernamentem, největší zdravotní organizaci ve Spojených státech ukazuje, že ženy, které pracovaly více než 20 hodin týdně před obrazovkovými terminály, měly více zdravotních potíží a téměř 2x více potratů než ženy pracující s počítači méně hodin. Děti narozené ženám, které v těhotenství pracovaly déle s obrazovkovými terminály, měly více defektů při narození a plodových abnormalit.

V roce 1990 EPA doporučila, aby extrémně nízké frekvence (ENF) byly klasifikovány jako pravděpodobný lidský karcinogen. Kvůli politickému tlaku bylo toto tvrzení rychle staženo zpět ve prospěch líbivějšího oznámení, že výzkumy ukazují stálý druh odezvy, která naznačuje, ale neprokazuje příčinné spojení mezi extrémně nízkymi frekvencemi elektromagnetických polí a rakovinou."

Umělá EMP mají oproti přirozeným EMP chaotickou energii a jinou frekvenci a mohou narušit nebo deformovat strukturu organických systému. Je to právě tato schopnost deformace lidské energie, která činí umělá EMP tak nebezpečná. Člověkem vytvořená EMP mohou způsobit rakovinu a představují další závažné problémy pro lidské zdraví.

Nepanikařte!
Existuje možnost, jak ochránit vás i vaše blízké před EMP, která se vytvářejí u vás doma nebo na pracovišti. Můžete udělat mnohem více než jen ochránit vaši rodinu. Použití Tachyonizovaného™ Silica Disku, dle výzkumů a zpráv expertů, přetváří nebezpečná EMP v energii, která je pro tělo prospěšná. Tachyonizované™ Silica Disky jsou dostupné do celého světa a jsou prokázány jako moudrá ochrana proti EMP.

Výzkumy prokazují, že Tachyonizované™ Silica Disky ochrání vás i vaši rodinu! 

Tachyonizovaný™ Silica Disk
Tyto disky byly vyvinuty, aby ochránily vás a vaši rodinu! Vhodné k vynícení negativních účinků EMP, které se staly celosvětovým standartem. Jsou to nejlepší nástroje na planetě k přeměně negativních účinků EMP na pozitivní životní energii. Vy znáte problém, nyní znáte i řešení. Nainstalujte tyto disky a budete zaručeně cítit rozdíl!

Jak používat Tachyonizované™ Silica Disky
Tento placatý kulatý disk měří 10 cm v průměru a aby efektivně působil, je třeba ho umístit na elektrický jistič. Jakmile ho jednou umístíte, už na něj nemusíte myslet. Tachyonizační™ proces je permanentní. Tachyonizovaný™ Silica Disk se nikdy neopotřebuje...nikdy! Abyste zjistili, kolik disků potřebujete k plné transformaci EMP ve vašem obydlí, jednoduše si vystřihněte obrys 10 cm disku na papír a podívejte se kolik je potřeba k plnému pokrytí elektrického jističe. Do malých bytů s jednám nebo dvěma pokoji obvykle stačí umístit dva disky. Větší prostory budou potřebovat čtyři a více disků.

Pro počítače

Pokud pracujete na počítači v prostoru, který není chráněný Silica Disky na elektrických jističích, můžete ochránit pole na individuálním PC. Jednoduše nalepte Tachyonizovaný™ Silica Disk na zadní stranu obrazovky tak, že nápis "Energie proudí z této strany" směřuje k obrazovce. 

 

Ochrana před mobilními telefony!
Tachyonizované™ telefonní Mikro Disky upravují negativní působení mobilních telefonů. Originální telefonní buňka, která byla nahrazena telefonním Mikro Diskem byla vynalezena Davidem Wagnerem výhradně pro Japonsko a Německo. Telefonní Mikro Disk je celkově uznávaný jako standartní ochrana pro mobilní telefony se snadnými instrukcemi pro instalaci.. Tak snadné. Tak efektivní. Cenově dostupné. Začněte cítit rozdíl s dalším voláním s použitím telefonních Mikro Disků.

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode