Věda se zde spojuje s duchovnem

Východ se střetává se západem - Tachyon a tradiční čínská medicína (www.planet-tachyon.com)

11.03.2009 11:27

"Potom, co jsem vyzkoušela akupunkturní terapii v kombinací s Tachyonem, přišla jsem domů a cítila jsem se úžasně.

Jako bych vyhrála milión dolarů" – Tara Chen

"Sloužit lidem je ten nejkrásnější život, jaký člověk může prožít.
Život doktorky Kim Lee se podobá tomuto popisu."
Miriam Cooper, GA

"Kim Le je velmi senzitivní léčitelka. Obdivuji její odvahu,
hluboké znalosti a schopnosti." - Ted Kapchick, OMD.
Autor díla SÍŤ, KTERÁ NEMÁ TKADLECE.

Spojení terapie s Tachyonovou energii a čínskou medicínou je obrovský krok vpřed v oblasti léčitelství. Už více než 4000 let odborníci využívají čínskou medicínu, aby obnovili tok energie,

zvýšili cirkulaci krve, zharmonizovali hormonální funkce a zmírnili bolest. Jejich hlavním zájmem bylo obnovit rovnováhu na fyzických, emocionálních, mentálních a duševních stránkách svých klientů. Když se využije západní technika (Tachyonová terapie) ve spojení s tradiční čínskou medicínou, výsledky jsou mnohem rychlejší a dynamičtější – jsou zkrátka neobyčejné! Tachyonová energie je nová forma v holistickém léčitelství a je klíčem přeměny z chaosu a stresu našeho každodenního života do života plného harmonie, uvolnění a soustředěnosti.

 

Tachyonizované™ materiály vytvářejí trvalé antény pro volnou energii, která se nachází všude kolem nás. Tyto antény dávají člověku přístup k fyzickým a subtilním úrovním energetického kontinua. Kombinací akupumktury a Tachyonové terapie má klient možnost získat všechny dostupné informace na fyzické a subtilní úrovni, které potřebuje pro podporu svoji samoléčby. To přináší možnost vývoje z chaosu do nového stupně pořádku. Zároveň to pozdvihuje naše vědomí a vrací nám zpět rovnováhu potřebnou k úplnému vyléčení.

Dr. Le věří, že Tachyonizované™ produkty mohou být další výhodou pro všechny formy léčení, protože naše těla jsou energeticky vyrovnávána pomocí Tachyonové energie. Většina léčitelských nástrojů je frekfenčně orientovaná, což znamená, že mají limitovanou schopnost léčení. Tachyonová terapie a akupunkturní terapie nejsou frekvenčně orientované, což znamená, že obě tyto terapie mají neomezenou léčivou sílu.

Dr. Le využívá akupunkturu ve své praxi na odblokování překážek v lidském těle, mysli a duši. Tato léčba je posílena použitím Tachyonizovaných™ TLC Bars, aby spojila části těla, které byly rozpojené operaci, emocionálními bloky nebo různými návyky. Tachyonizované Silica Disky se umístí na hlavu klienta a energie proudí dolů směrem k nohám. Akupunkturní léčba vytváří energetické cesty a TLC Bars vtahují energii ze Silica Disků tak, že energie proudí bez překážek celým tělem klienta a nechává klienta s pocitem úplného vyléčení, omlazení a pocitu zdraví.

Dr. Le přidává i jiné Tachyonizované™ nástroje ke své terapii, pokud je potřeba. Bandáže na kolena doporučuje lidem, kteří běhají a mají problémy s kolely. Bandáže na zápěstí doporučuje lidem, kteří mají problémy se zápěstím nebo terapeutům, kteří dělají různé masáže. Tachyonizované™ buňky mohou být umístěny na místě, kde pacient pociťuje bolest nebo nerovnováhu. Mezi nejoblíbenější klienty Dr. Le pro využívání Tachyonů patří profesionální sportovci.

Jedna žena prodělala vážnou operaci 2 roky předtím, než přišla na kliniku Dr. Le. Věřila, že operace způsobila její problémy se spánkem. Několikkrát za noc se budila a byla oslabená práškami na spaní. Měla také problémy s chronickým refluxem, což znamenalo, že žaludeční kyseliny stoupaly z žaludku až do hrdla, jen co si večer lehla. Tyto dva problémy ji bránily vést normální život.

Tato klientka měla akupunkturní léčbu 2x týdně spolu s Tachyonovou terapii. Tachyonizované™ produkty byly aplikovány, aby spojily cca 15cm řeznou ránu od klíční kosti až po Solar plexus a zastavily tak stoupající žaludeční kyseliny. Po několika terapiích klientka spozorovala mimořádné výsledky. Její chronický reflux ustoupil, může spát celou noc a vrátila se ji chuť do života. Toto je jeden z mnoha úspěšných příběhů, jak Dr. Le pomáhá svým klientům.

Energetický systém většiny z nás je rozčleněný, horizontálně uspořádaný a naše fyzické tělo důsledkem toho kolísá, že přepínáme naše vědomí. Nejdůležitějším krokem, jak zpátky získat rovnováhu našeho fyzického těla, je fungovat a být ve vertikálním stavu, což umožňuje energii, aby přirozeně proudila. Tachyonová energie léči tělo tím, že přesouvá naše vědomí z horizontálního do vertikálního toku energie a to otevírá dveře duševnímu porozumění a uvědomění.

Akupunkturní léčení a Tachyonová energie je směs východní a západní metodologie – je to kombinace starověkých tradicí a futuristických terapií. V mnoha případech je to sjednotění yin/yang – dokonalá rovnováha. Výsledkem kombinace těchto terapií může pacient pocítit harmonii a jednotu.

 

Něco bližšího o Kim Le 

Kim Le je čínská praktická lékařka třetí generace, která získala své vzdělání ve Vietnamu a v Číně. Dosáhla titulu Ph.D. v oblasti čínské medicíny v USA a státní certifikaci v oblasti akupunktury a bylinkářství (NCCA). V roce 1980 založila svoji vlastní kliniku Kim Le Clinic, která poskytuje léčbu tradiční čínskou medicínou a zahrnuje akupunkturu, výživu, čínské byliny, konzultace v oblasti životního stylu, Qi Qong cvičení, Feng Shui konzultace a výuku meditací. Od roku 1993 zahrnula do svých léčebných procesů také Tachyonizované produkty.

Kim Le poskytla řadu rozhovorů pro televizi, rádio, noviny a časopisy. Vyučovala čínskou medicínu na místních univerzitách a zdravotních zařízeních v USA a v zahraničí. Kromě toho, že pracuje jako léčitelka, je také mezinárodní řečnice, instruktorka v péči o zdraví, autorka 6 knih a duchovní vůdkyně, která má svoji soukromou praxi v Scottsdale, státu Arizona.

 

 Dr. Kim Le

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode