Věda se zde spojuje s duchovnem

V USA se chystá zákon o zákazu drobného pěstitelství

16.11.2010 21:43
Americký senát má vbrzku hlasovat o návrhu S 510 Zákona o modernizaci bezpečnosti potravin, který znamená zákaz zahradničení a uchovávání semen
 
Mike Adams, NaturalNews, 16. 11. 2010
Překlad: Orgonet
 
Návrh zákona senátu S 510, Zákon o modernizaci bezpečnosti potravin, je nazýván „nejnebezpečnějším návrhem zákona v historii Spojených států amerických.“ Zaručil by vládě USA novou moc nad právem veřejnosti pěstovat, prodávat a převážet jakékoli potraviny. To by dalo Velkému bratru pravomoc regulovat záhonky rajčat na vaší zahrádce. Zaručilo by jim to pravomoc zatknout a uvěznit lidi prodávající okurky na farmářských trzích. Kriminalizovalo by to převážení organických produktů, pokud by se neřídilo autoritářskými pravidly federální vlády. 
 
„Zákon se stane nejofenzívnější pravomocí proti pěstování, obchodu a spotřeby potraviny a zemědělských produktů dle vlastního výběru. Bude neústavní a odporuje přírodním zákonům, nebo chcete-li, boží vůli.“ – Dr. Shiv Chopra, kanadský ochránce přirozeného zdraví. https://shivchopra.com/?page_id=2
 
Tento tyranský zákon staví veškerou produkci potravin (ano, i to, co si vypěstujete ve své zahrádce) pod pravomoc Ministerstva pro domácí bezpečnost. Přesně ti samí lidé, co provozují Agenturu bezpečnosti leteckého provozu, scannery nahého těla a ohmatávací programy cestujících.
 
Tento zákon by také dal americké vládě moc zatknout každého drobného pěstitele jako „zločince“ (pašeráka) pouze za to, že pěstuje salát a prodává ho na místním farmářském trhu. 
 
Rovněž prodává americkou suverenitu v zásobování potravinami tím, že se podrobuje pravomoci jak WTO (Světová obchodní organizace), tak dokumentu Codex Alimentarius. 
 
Zákon by kriminalizoval uchovávání semen https://foodfreedom.wordpress.com/2009/06/13/seeds-how-to-criminalize-them/ , čímž by drobné pěstitele, kteří si schovávají svou rodinnou sadbu, obrátil ve zločince. Toto zjevně slouží k tomu, aby korporace jako Monsanto získaly monopol nad semeny.  
 
Zákon by způsobil absurdní úřednické zatížení, které by bránilo v obchodu malým producentům potravin, a to by mělo za následek, že široké dodávky potravin by se přesunuly k velkým multinárodním korporacím.
Přečtěte si prosím více o tomto nebezpečném zákonu zde: https://foodfreedom.wordpress.com/2009/06/13/seeds-how-to-criminalize-them/
 
Sledujte toto vynikající video na NaturalNews.TV, kde je zákon S 510 vysvětlen podrobněji.

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode