Věda se zde spojuje s duchovnem

Přednáška J.Virapena z www.prvnizpravy.cz

12.03.2011 22:47
Virapen v Praze: Očkování nefunguje. A může zabíjet
John Virapen, autor bestselleru

Virapen v Praze: Očkování nefunguje. A může zabíjet

<< EXKLUSIVNĚ >> Dlouholetý manažer farmaceutických společností v Praze varoval před očkováním. Vakcíny jsou nebezpečné a nefungují. 
9.březen 2011 - 13:25
"Nespekuluji, nepředkládám žádné konspirační teorie, hovořím k vám jako insider z farmaceutického průmyslu," řekl John Virapen na úvod své přednášky, kterou minulý  pátek ve velkém sále Městské knihovny na Mariánském náměstí zorganizovala Veronika Rážová ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart. Právě to nedávno šokující knihu vzpomínek Johna Virapena pod názvem "Nežádoucí účinek: Smrt" vydalo.

Přednášku o očkování si vyslechly asi tři stovky lidí, které měly možnost si knihu na místě zakoupit a nechat si ji od autora podepsat.

Virapen se ve farmaceutickém průmyslu na vrcholných postech pohyboval 40 let, proto ví, o čem mluví. Neříká prý domněnky, ale předkládá fakta - i na svém vlastním jednání dokazuje, jak farmaceutický byznys ve skutečnosti funguje.

"Jediná dobrá věc, kterou o farmaceutickém průmyslu mohu říci, je, že dobře platí - pětihvězdičkové hotely, luxusní večeře, každý rok jsem měl nové auto," řekl Virapen, který se vypracoval z prodejce léků až na výkonného ředitele švédské pobočky americké farmaceutické firmy Ely Lilly. Dál už postoupit nemohl.

Virapen na přednášce přesvědčoval posluchače, že farmaceutickému průmyslu jde především o zisk, zdraví pacientů výrobce pilulek nezajímá. Léčí pouze příznaky nemoci, ne nemoci samotné - ve skutečnosti se pouze snaží udržet člověka co nejdéle při životě, ale nemocného, aby byl dlouhá léta jejich věrným platícím zákazníkem.

Na všech úrovních provází prodej léků a psychofarmak korupce, řekl Virapen, který se na ní sám dlouhá desetiletí podílel a uplácel lékaře, aby předepisovali léky či svým jménem zaštítili nebezpečné medikamenty s vedlejšími nežádoucími účinky.

Očkování? Všechna jsou na nic

Podstatnou část přednášky ale Virapen věnoval nebezpečí očkování. "Všechna jsou na nic," odpověděl například páru z publika, který připustil, že očkovat děti nechce, ale uvažuje pouze o některých typech vakcín. "Zamyslete se dříve, než budete jednat," varoval. "Očkování může zabíjet."

Navíc očkování nefunguje. "Víte, proč si to myslím? Protože nikdo mi nebyl schopen ukázat důkaz, že by očkování fungovalo. Když se necháte očkovat proti chřipce a chřipku nedostanete, jak mi doložíte, že jste ji nedostali proto, že jste byli očkovaní? Je mnoho případů lidí, kteří se nenechali očkovat a chřipku nedostali," řekl Virapen s tím, že dosud nevznikly žádné studie, které by přesvědčivě dokazovaly, že vakcíny přinášejí kýžený efekt.

"Neexistují dlouhodobé studie, pouze studie, které sledují očkovaného třeba jen měsíc. Existuje mnoho důkazů, které říkají, že očkování dětí přináší více škody než užitku," uvedl Virapen.

Pokles výskytu některých onemocnění, proti kterým se plošně a roky očkuje, je pak podle něj způsobený tím, že si člověk na viry zvyknul a naučil se s nimi žít, jeho imunitní systém dobře funguje.

"Vakcíny jsou velkým podfukem. Přinesla falešná očekávání, ve skutečnosti ale nefungují a jsou nebezpečné. Měli bychom více pracovat s přírodou," řekl ten večer ještě několikrát.

Podle Virapena je očkování pouze produktem, který farmaceutickým koncernům produkuje neuvěřitelné zisky. Připomněl například svůj vlastní zážitek, kdy se na přednášce v Belgii setkal s pracovníkem tamního ministerstva zdravotnictví a nahlédl do jeho dokumentů.

"Uvědomil jsem si, že tam je zkratka H1N1. Bylo to ve francouzštině, ale vzal jsem si ten papír, doma si ho prostudoval a posléze se dozvěděl, že ministerstvo jednalo se společností Glaxo-Smith-Kline o cenách a názvu vakcíny již v lednu 2009. A to mi přišlo velice zajímavé, protože o očkování se začalo veřejně mluvit až v květnu 2009," řekl Virapen.

Když později dotyčného kontaktoval, ten vše vysvětloval tím, že vláda pouze "očekávala" pandemii. "Jediný důvod, proč lidé jako on mohou očekávat takovou pandemii, je proto, že sami takový vir někde vysadili," řekl ale Virapen.

Diskuzi se snažil ovládnout zastánce očkování. Umlčela ho žena na vozíku

V závěru přednášky dal Virapen prostor dotazům z publika. Na otázku, zda očkování může způsobit autismus, odpověděl: "O tom, že způsobuje autismus, jsou mnohé důkazy, mnohé takové případy jsou zaznamenány. Jděte na internet, najdete tam mnoho takových svědectví."

Připomněl také, že když se takové případy objevily v USA v souvislosti s vakcínami obsahujícími rtuť a firma Ely Lilly se začala obávat možných žalob, zašel její šéf za prezidentem USA Georgem Bushem, který posléze nechal vypracovat zákon, který žaloby proti očkování znemožňuje. Na tomto případě Virapen dokládal, že ve farmaceutickém průmyslu jde o často o dobré kontakty, korupci a krytí ze strany politiků.

Krytí poskytují i média, která o takových případech záměrně nepíšou. Nebo jste snad četli o tom, jak velké farmaceutické firmy musely zaplatit velké pokuty?" ptal se řečnicky.

Například firma Glaxo-Smith-Kline musela podle Virapena zaplatit 1 miliardu dolarů pokuty kvůli léku Paxil. Jiná farmaceutická firma, Pfizer, dostala zase pokutu ve výši 21 miliard. A soud v Pensylvánii před dvěma lety zase uložil pokutu ve výši 1,415 miliard dolarů firmě Eli Lilly kvůli tomu, že lék Ziprexa prodávala za jiným než registrovaným účelem a způsobila tak několik případů úmrtí pacientů. To se ale většinou veřejnost ze sdělovacích prostředků nedozví.

Jiná posluchačka se podělila o osobní negativní zkušenost s hexavakcínou: "Po třetí fázi jsme skončili na traumatologii, prodělali jsme různá pozorování, dítě mělo křeče, tiky, kterých jsme se zbavovali alternativním způsobem celé dva roky, přičemž celé zdravotnictví od toho dalo ruce pryč," postěžovala si matka dítěte.

"Všichni lékaři drží pospolu, i kdyby někdo věděl, že může mít očkování vedlejší účinky, tak to nikdy nepřiznají," reagoval Virapen.

Přednášku se poté pokoušel narušit zastánce očkování a předseda české pediatrické společnosti Jan Janda, který se dožadoval promítnutí vlastních diapozitivů, které prokazují pravý opak. "Vemte rozum do hrsti, co jste slyšeli, jsou nesmysly," přesvědčoval Janda publikum s tím, že očkování vymýtilo úmrtí na infekční nemoci a je tudíž důležité.

"Není to vaše přednáška, dělejte si jinou přednášku," zlobili se na něj posluchači s tím, že si přišly vyslechnout opačný názor. "Možná, že tohoto pána platí společnost Elly a Lily," zavtipkoval Virapen.

Vystoupení pediatra rozhořčilo dalšího účastníka přednášky. "Mně to poněkud podráždilo. Podívejte se na tuto slečnu, vidíte ji? Tato slečna byla očkovaná proti obrně a to, jak ji tady vidíte, je důsledek tohoto očkování. To je pro vás, pane," řekl a ukázal na mladou ženu na vozíku.

"Nelze vyloučit, že v tomto individuálním případě šlo o vedlejší účinek vakcíny," musel uznat Janda, který se nechtěl pustit mikrofonu.

Celé Virapenovo vystoupení trvalo půl druhé hodiny, autor poté zájemcům podepisoval knihu a dále s nimi diskutoval.



O autorovi

John Virapen působil 35 let na různých postech ve farmaceutických firmách. Kniha "Nežádoucí účinek: Smrt" je kontroverzní výpovědí bývalého výkonného ředitele gigantu Eli Lilly.
Virapen sám byl svědkem mnohých případů, kdy léky, které měly pomáhat, zabíjely. „Do mého repertoáru patřilo v neposlední řadě i podplácení úřadů. Jeden takový případ mě mimořádně rozrušil. Měl totiž neobvyklé důsledky. Šlo o podplácení nezávislého znalce pracujícího pro zdravotní úřad," popsal v knize Virapen běžnou praxi farmaceutických gigantů.  

Eli Lilly
Nadnárodní farmaceutická společnost s centrálou v Indianapolis ve Spojených státech. Eli Lilly byla první společností, která ve velkém produkovala penicilin a dnes je největším světovým výrobcem a distributorem psychiatrických léků. Pro společnost Eli Lilly pracoval dokonce i George Bush. Jako viceprezident v Reganově administrativě umožnil v roce 1981 americkým firmám vývoz zastaralých nebo prošlých léků do zemí třetího světa.

Nežádoucí účinek: Smrt

Kniha, v níž autor, který sám mnoho let působil jako ředitel velké farmaceutické firmy, odhaluje mnohdy až šokující a neuvěřitelné praktiky farmaceutického průmyslu, vyšla již v sedmi jazycích. Na Slovensku se stala bestsellerem, nedávno vyšla i v České republice. 

(Adam B. Bartoš, foto: arch.)

zdroj : https://www.prvnizpravy.cz

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode