Věda se zde spojuje s duchovnem

Porozumění detoxikaci

11.03.2009 12:19

Budování síly a celistvosti oslabené oblasti vede k přirozenému uzdravení pomocí změny struktury nebo pomocí uvolnění čehokoliv, co způsobilo nerovnováhu. Tato změna struktury a uvolnění může způsobit léčebnou krizi. Pochopení konceptu léčebné krize je velmi důležité. Používáním přirozených metod k vyléčení nerovnováhy podporuje tělo dostat se do bodu vitality, kdy je dostatečně silné na to, aby se zbavilo toxinů. Odtud pochází název detox nebo detoxikace.


Při odbourávání toxinů tělo uvolňuje cokoliv, co původně způsobilo nerovnováhu a reakci na toto uvolnění jsou příznaky, které mohou vypadat jako choroba.

Mezi takové příznaky patří např.: bolest hlavy, nevolnost, závratě, různé bolesti, únava, nepříjemný zápach z úst a kožní vyrážky. Když se tělo zbavuje toxinů z velké nerovnováhy jako je například obrna, nadměrné očkování, fyzické a emocionální trauma ze zranění, způsobeného dopravní nehodou nebo svědectví násilnického zážitku, pak detoxikační příznaky budou pravděpodobně závažnější.

Léčebná krize může trvat několik hodin, dní nebo dokonce i několik týdnů. Během tohoto období je důležité, abychom tělo plně podporovali přirozenými způsoby tak, aby přes tento proces přeslo co možná nejrychleji. Používáním Tachyonizovaných nástrojů během léčebné krize je velmi prospěšné. Je často uváděno, že Tachyon je spouštěcím faktorem pro aktivaci léčebné krize. Toto je přírodní proces, kdy Tachyon mění  SOEPy (Subtilní organizující energetická pole) všech vyčerpaných systémů. Tachyonizované materiály v podstatě pomáhají posílit a harmonizovat naše fyzické a emocionální tělo. To způsobuje vyváženou a rychlou detoxikaci.

Skutečně neexistují žádné vedlejší negatívní účinky z používání Tachyonizovaných materiálů?
Co se může zdát jako negativní účinek, jsou pouze příznaky detoxikace při léčení těla, kdy vše postupuje směrem ke zdraví a rovnováze. Z odborného pohledu je léčebná krize vítaným znakem toho, že vyčerpané systémy začnou fungovat na vyšších úrovních. Například vyčerpaná játra by se přirozeně začala zbavovat vyššího obsahu toxinů, jako přirozená odezva na léčebné a harmonizační účinky Tachyonu.  Pamatujte si, že Tachyon přináší nepořádek do pořádku, když nabíjí SOEPy, které směřují životní energii do těla a tím pomáhají léčebnému procesu.

Pokud si nejste jistí jak postupovat, jednoduše kontaktujte terapeuta Tachyon Holistic Wellness ve svém regionu nebo terapeuta Tachyonu v naši firmě Advanced Tachyon Technologies. Oni vám mohou poskytnout zkušenosti a doporučení.

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode