Věda se zde spojuje s duchovnem

Nová forma holistického léčení (Vinita G. Singh)

13.03.2009 20:41

https://www.tachyon-partners.com/userfiles/dw%20web/ramesh%201.jpgTachyonová energie je nazývána jako nová forma holistického léčení. Na základě principů Alberta Einsteina a se svými kořeny v základech kvantové fyziky, ma tato jedinečná forma terapie svoje praktiky po celém světě. Jedním z praktiků je Ind a praktický lékař Dr. S.K. Ramesh, orto a trauma chirurg v Dubai v nemocnici Rashid; trenér, praktik a lektor Tachyonu na Lékařské univerzitě pro dívky v Indii a vede Tachyon Holistic Wellness kurz pro management bolesti. Během rozhovoru pro časopis Bangalore Times, Ramesh říká: “Cílem propagování Tachyonu není úplně eliminovat jiné formy léčení, ale integrovat ho s jinými formami, abychom dosáhli kompletní pocit zdraví těla. Tachyonová energie není frekvenční energie a to je mimořádné v oblasti redukování bolesti. Tachyonová energie umožňuje uzdravení těla, mysli a ducha."

Ramesh vysvětluje, že princip Tachyonu je založený na faktu, že všechno, co existuje na zemi je energetické kontinuum.
Tachyonová energie je první energetická struktura, která vychází z energie pole Nulového bodu a zahrnuje v sobě všechny energie. Je to jednoduše přirozený katalyzátor vlastního procesu léčení těla. Dr. Ramesh používá Tachyon už více než pět let.
“Strávil jsem několik let studováním Tachyonové energie a práci na ní. Začal jsem to praktikovat na sobě a potom na mých pacientech."

‘Ramesh používá Tachyon při léčbě strachu, při odstraňování bolesti, stresu a emocionální nerovnováhy, při cukrovce, při vysokém krevním tlaku, při starostlivosti o tělo a pokožku, při ztrátě paměti, při narkománii a různých závislostech a při onemocněních jako je astma, strnulost a artritída, které postihují především mnoho Bangalorenčanů. “Každý se může naučit používat Tachyon – léčebný proces je vykonaný samotnou osobou. Na začátku má osoba jedno sezení, po kterém se naučí, jak praktikovat tuto formu na sobě. Tachyonové produkty se nazývají antény a my dáváme pacientům tyto antény a učíme je jak se mohou léčit sami,” uvádí Ramesh. On použil Tachyonovou energii při léčbě chorob od kožních onemocnění a alkoholizmu až po astma a deprese.

Ramesh také vytvořil několik inovací v oblasti Tachyonu jako například Tachyonová anestezie, Tachyonová energetická operace, Tele Tachyonové terapie, Tachyonové orgánové masážní cvičení, Tachyonové dýchací cvičení a Tachyonové výživné terapie. “Každodenní práce lidí závisí na energii, kterou mají. I tak je u nich pokles energie, což ovlivňuje i jejich celkovou výkonnost. Tachyon tuto nerovnováhu vyrovnává.” Ramesh také vytvořil doktorantský program zahrnující Tachyon a čtyři univerzity v Indii ho plánují zahrnout do svého programu.

 

Převzato z www.tachyon-partners.com

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode