Věda se zde spojuje s duchovnem

Jsme k sobě často zlí

13.08.2009 22:14

Je velmi zvláštní to uvědomění, že vše o co se snažím je to, aby lidé nepotřebovali ke svému životu ani Tachyonizované materiály, ani mne jako terapeuta.

To bude možné však až tehdy, kdy se lidé a jejich organismy opět naučí schopnostem samoléčby, která je každému z nás vlastní. Jen přes nahromaděnou špínu, kterou v sobě nosíme, výměna informací nemůže volně probíhat. K odstranění špíny je potřeba mnoho informací a energie. Ty však naše těla právě nemohou přes toxiny získat. Brání nám v tom za prvé naše vlastní myšlení – vědomí a jsme v začarovaném kruhu.

Léčba tak spočívá velkou částí v tom, aby dokázal pacient pochopit v čem se jeho vztah ke svému tělu musí změnit, aby se jeho těla mohla léčit vlastní silou – samoléčbou a začarovaný kruh se naruší.
Velmi často si neuvědomujeme souvislosti ve svém životě. Souvislosti, které ukazují na konkrétní situace, zážitky a jednání, které musíme zlepšit a změnit, pokud chceme dosáhnout zdraví. Tyto souvislosti se po Tachyonových terapiích stávají najednou průhlednými a člověk najednou zničehonic přirozeně shledává, že nic tak hrozného na tom k pochopení vlastně není. Tehdy se začíná uzdravovat vlastní Vědomí.

Ten kdo nemá rád své tělo, je podoben malíři, který nemá rád své umění. Co z toho potom vyjde? Co vyjde z toho, když nedáváme svému tělu lásku?

Neláska je blok, přes který informace nedokáže projít (informace zde existuje, ale nedokážeme, ba přímo nechceme ji přijmout do své struktury), protože vědomí je zadrží. Jak? Nemá-li pacient rád např. některou část svého těla, ať už z jakéhokoliv důvodu, pak ji taky dmítá, nechce ji a to při každém pomyšlení na onu část. Dostavuje se i pocitová část - pocity odporu, nebo jiné. Prožívá doslova "NEGATIVNÍ MEDITACE" a to často velice intenzivní. Ona nenáviděná část těla pak musí nutně zacházet, ztrácet energii, onemocnět.

Potřebná energie (frekvence) pro ten či onen orgán, buňku se tak nevytvoří. Pokud se nedostane, nebo je trvale omezen informační tok k našim orgánům a tělu, je omezená funkčnost orgánu, systému či žlázy a následně pak zdraví. Neláskou k sobě, si tedy vědomně přivádíme onemocnění, které pak s tímto nedokážeme asociovat. Po těchto slovech zde vzniká příležitost k tomu, abych přiblížil účinky Tachyonové léčby.
Pokud existuje takovýto informační blok na našem fyzickém těle, či jiném, jemnohmotnějším těle Éterickém, Astrálním.

TachyonizovanéTM byliny učiní orgán doslova anténou, zesíleným přijímačem na životní informace. TLC (TachyonizedTM life crystals) Bars doslova, přenášejí v obrovské míře informace zpoza bloku do potřebných míst a cílů. Pokud jsme použili TachyonizovanéTM byliny a tachyonizovaná aktivní látky z těchto se zabudovaly do určitého orgánu, tělo zacílí a upřednostní příjem energie do těchto míst – orgán se stal doslova anténou na Tachyonovou energii. Při Tachyonové terapii si tělo doslova usměrní a znásobí tok Tachyonů k léčeným orgánům o mnohonásobně více, než kdyby TachyonizovanéTM přípravky pro vnitřní použití nebyly aplikovány. Z Tachyonů se pak pomocí SOEPu orgánu následně stává životní energie tzn. potřebná frekvence pro danou funkci daného orgánu, systému či žlázy.
Nastává zlepšování čištění a pak uzdravení. U mladších zpravidla uzdravení přichází rychleji a s menšími obtížemi.
Nejúžasnější na tom je to, že s TLC Bars může pracovat každý, kdo chce. Se schopnostmi i bez jakýchkoliv schopností léčit, se tak každému člověku, který chce, může uskutečnit zdánlivě neuskutečnitelné a prostřednictvím Tachyonizovaných
TM předmětů léčit živé bytosti.  

To vše lze však jen do té míry, do jaké se uzdraví naše vědomí. Mohu stokrát někomu provádět terapie, ale pokud pokaždé mezi jednotlivými terapiemi (týden) vykouří 250 cigaret a lopne 12 piv, těžko  můžeme očekávat výše uvedené léčení a uzdravení ----- Anebo se nezačne sám sebe víc milovat----

 

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode