Věda se zde spojuje s duchovnem

Dejte svému dítěti dávku tohoto oblíbeného přípravku – a můžete zdvojnásobit jeho úmrtnost

23.09.2011 14:08

V mnoha zemích vládní představitelé a drogové společnosti agresivně odolávají provedení studií porovnávajících zdraví očkovaných a neočkovaných dětí. Ale takové studie byly provedeny v Africe.

V mnoha zemích vládní představitelé a drogové společnosti agresivně odolávají provedení studií porovnávajících zdraví očkovaných a neočkovaných dětí. Ale takové studie byly provedeny v Africe.

Jedna taková studie, z Guinea-Bissau, ukazuje dvojnásobnou úmrtnost mezi kojenci očkovanými jedinou dávkou vakcíny DTP. Úmrtnost se po druhé a třetí dávce více než zečtyřnásobila.

Podle Age of Autism:

„Údaje VAERS také ukazují vysokou dětskou úmrtnost v USA po očkování DTP (mnohem vyšší, než na černý kašel, záškrt a tetanus dohromady, tudíž je jasné, že vakcína DTP děti více poškozuje, než jim prospívá.“

V Japonsku se sešla rada pro bezpečnost, aby prošetřila souvislost mezi dvěma široce používanými vakcínami – Prevenar od Pfizer a ActHIB od Sanofi – a smrtí pěti dětí minulý měsíc. Japonské ministerstvo zdravotnictví lékařům nařídilo zastavit očkování kojenců těmito vakcínami po dobu probíhajícího vyšetřování.

Tyto vakcíny jsou běžně podávány kojencům na celém světě.

CNN uvádí:

„Pfizer odhaduje, že rozeslala více než 360 milionů dávek (Prevenaru), který je dostupný ve více než 100 zemích na celém světě a je součástí běžného očkování dětí ve více než 50 zemích. V Japonsku byly podány 2 miliony dávek.“

Nicméně Market Watch 8. března oznámila, že tato rada dospěla k závěru, že vakcíny smrt kojenců nezpůsobily. Nicméně si „vyžádali údaje o bezpečnosti podávání více vakcín najednou a více analýz případů“, informuje Bloomberg.

V podobné zprávě zemřelo pět kojenců po očkování proti spalničkám v indické nemocnici Gandhidhams Rambaugh počátkem měsíce. Další tři kojenci mají být ve vážném stavu.

Times of India informují:

„Všechny zásoby této vakcíny ve státě byly staženy, čeká se na testy a očkování proti spalničkám bylo v celé oblasti zastaveno. Po úmrtí v 10 hodin ráno začali lidé zuřit a rozbíjeli nábytek a inventář a zbili dr. Abhisheka Makwana, který měl službu. Během několika minut po očkování zdravotnicemi zemřeli čtyři kojenci, a jeden kojenec zemřel za hodinu.“

ze zahr. zdrojů, překlad Osud 2011

Kontakt

Lukáš Sehnal

LS.LUCKI@SEZNAM.CZ

Frenštát pod Radhoštěm
www.alternativni-masaze.webnode.cz/
www.elektrosmog-ostrava.webnode.cz/
www.uzivamecds.webnode.cz

777 64 81 94

Skype jméno: Lslucki

Vyhledávání

"V tobě žije člověk,
který hledí ke svému Bohu tváří v tvář,
Je věčný a je v kruhu sedmi velikých duchů.
Je nadevším, co v tobě vzteklé je nebo ustrašené.
Vládne všemi silami horního světa.
Je pánem svého vlastního života,
vlastního zdraví a dokáže to i u druhých.
Nic ho nemůže překvapit.
Žádná nehoda nebo "náhoda" zaskočit.
Nemůže být uveden do zmatků.
A nic ho nemůže překonat.
Zná podstatu minulého, přítomnéh i budoucího."

(z pozmámkového bloku jednoho Velkého člověka, rok 1924)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode